Pulpe in crusta de cartofi

de Lau in Pui, 7 Iul 2011 | 2927 vizualizari

 

by motan

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • 1 rosie decor
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in crusta de cartofi:

se curata cartofii,se spala si se pun la fiert 30 min in apa cu sare

pulpele se spala se condimenteaza,usturoiul se curata si se pun intr-o tigaie la calit. Se lasa pulpele sa se rumeneasca pe ambele parti

ceapa se curata si se toaca.

se scot pulpele pe o farfurie,usturoiul se arunca si se pune ceapa la calit pana se inmoaie putin si se da deoparte

cartofii se scurg de apa si se paseaza(daca mai este nevoie se mai adauga putina apa in care au fiert),se adauga sare,oul,oregano,piper,se amesteca bine

se unge o tava cu unt se aseaza un strat de piure,pulpa rumenita,se acopera cu strat de piure si se aseaza cateva feli de rosii si se da la cuptor pana se rumeneste

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

08.07.2011, 00:01

asta nu e crusta, nu te supara pe mine.
Crusta e un invelis crocant , un strat solid.

Lau 1

08.07.2011, 12:45

da gaby,nu ma supar dar cum am spus trebuia lasata mai mult dar nu au mai avut rabdare

MotanLaOale 1

08.07.2011, 21:47

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos de hrean