Pulpe Mediteraneene

de gabrielacik in Pui, 14 Feb 2014 | 4002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 6 pulpe
  • 3 cepe
  • 3 gogosari rosii
  • 2 gogosari verzi
  • 2 ardei gras galbeni
  • 15-20 masline negre
  • 10 linguri pasta de tomate
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1-2 linguri boia iute
  • 1-2 pahare vin alb
  • 1-2 pahare apa
  • ulei
  • cateva frunze de busuioc uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe Mediteraneene:

Mod de preparare: Se spala pulpele,se usuca si se dau cu sare,se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii,ardeii si ceapa se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incinge 3 linguri ulei si se calesc legumele 5-10 minute,se adauga vinul si apa,se lasa la fiert 15 minute.

Se pun maslinele,pasta de tomate,usturoiul pisat,boiaua dupa care si pulpele,sarea si piperul dupa gust,busuiocul si se amesteca bine. Intr-un vas uns cu ulei se aseaza pulpele cu tot cu legume si se da la cuptor pentru 30 de minute pana mai scade sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe Mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

15.02.2014, 00:56

Rocsi 1

15.02.2014, 19:35

Bine ai venit

gabrielacik 1

18.02.2014, 15:06

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui cu ardei la cuptor