Pulpe pane cu cartofi la cuptor

de Sidy in Pui, 10 Ian 2011 | 5049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe pui
  • 1 ceapa
  • 200 ml iaurt Milli
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • 700 g cartofi
  • 150 g pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pane cu cartofi la cuptor:

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot. Cartofii se curata, se spala si se taie felii.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge cu putin unt. Punem cartofii in tava ii condimentam si deasupra asezam pulpele peste care rasturnam iaurtul amestecat.Presaram deasupra pesmet, dupa care bagam tava la rece in frigider pentru 1/2 ora.

Incalzim cuptorul si introducem tava cu pulpele si cartofii( deasupra se mai pot pune cateva bucatele de unt) si lasam sa se coaca pina face o crusta aramie, deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi