Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo

de Bya Ralu in Pui, 12 Mar 2012 | 3801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpe superioare
  • 4 felii de prosciutto coto
  • sare,piper,vegeta
  • ulei masline
  • vin alb

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo:

Spalam bine bucatiile de pui,le curatam de grasimea in plus si le condimentam. Pregatim feliile de prosciutto si invelim fiecare bucata de pui, dupa care le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se intorc pe o parte si pe alta si se adauga apa cat sa acopere. Dupa ce scade apa se adauga si o ceascuta de vin alb si inca putina apa, se lasa timp de 20 min si se pot servi cu orice garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]