Pulpite cu sos de vin si ciuperci

de Rocsi in Pui, 4 Aug 2010 | 4393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 10 ciuperci intregi din conserva(sau proaspete)
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei
  • vegeta
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu sos de vin si ciuperci:

pulpele de pui se taie in doau.

se spala bine de toate surplusurile.

intr-o tigaie se pune putin ulei la incinssi se pun pulpele la rumenit cam 3-4 min.

ciupercile se spala bine se taie felii si le puneti putin si acestea sa se rumeneasca 2-3 min.

acoperiti cu apa apoi ca sa cuprinda pulpitele.

ceapa se curata si se toaca marunt.

morcovul s ecurata si se taie rondele.

rosia se curata de pielita si se taie bucati mai mati.

cam dupa 10 min can d a inceput s afiarba mancare puneti ceapa si morcovul.

mai lasati 5 min sa fiarba si puneti si rosia.

ultimele 10 min adaugati vinul,cu piper,vegeta si boia de ardei.

turnati totul peste pui si mai lasati 10 min.

sper sa va placa..pofta buna......!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu sos de vin si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane