Pulpite marinate cu cartofi pai

de reisnaor_2006 in Pui, 20 Feb 2016 | 4774 vizualizari

 

Cele mai delicioase si lipicioase pulpite pe care le-am facut.
 

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpite de pui
  • 50 ml ulei de masline Cirio
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingura delikat Bulgarasi de savoare
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir macinat
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • cartofi pai
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite marinate cu cartofi pai:

Intr-un castron am adaugat toate ingredientele si am facut o pasta.

Pulpitele le-am spalat, curatat si le-am adaugat peste pasta facuta.

Pe fiecare pulpita am uns-o bine si le-am asezat intr-un vas de yena pe care l-am bagat la cuptor la 200 grade.

Din cand in cand le-am mai uns cu zeama lasata si le-am intors de pe o parte pe alta ca sa se rumeneasca.Le-am servit alaturi de o potie de cartofi pai. Pofta buna!

TIPS-URI

1

De preferat dupa ce am uns pulpele cu condimente ar fi sa le tinem la marinat 1 ora la frigider ca sa se patrunda bine fiecare bucata de carne.

2

Sosul il putem face si cu sos de rosii, usturoi, cimbru,cu ce condimente doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite marinate cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si aripioare de pui