Punga vanatorului

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2014 | 4445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr untura
  • 2 lg de smantana
  • 1 lg sare
  • 2 oua
  • 100 gr ceafa afumata
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • branza de burduf
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punga vanatorului:

Amestecam faina cu praful de copt, se adauga pe rand ouale, untura, sarea si smantana si se framanta pana se obtine un aluat vartos. Ceafa, cascavalul si sunca se taie fidelute, se intinde o foaie din aluat si se umple. Se adauga branza de burduf, ketchup si se ruleaza cu grija. Se unge o tava si se pune rulada, se unge cu un ou batut si se da la cuptor 30 de minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem folosi si unt,ulei sau margarina ptr aluat,dar cu untura iese mai fraged si deosebit la gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Punga vanatorului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive