Racituri de pui

de Julie in Pui, 17 Ian 2011 | 14369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • cateva boabe de piper, 
  • 1 morcov, 
  • sare,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • gelatina,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de pui:

Se pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper.Se spumeaza . Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os ,se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul ,care se taie rondele.  In zeama ramasa se adauga usturoi pisat, sare ,delikat dupa gust si gelatina ,care a fost inmuiata si dizolvata la baie de aburi. Se strecoara lichidul de mai multe ori pentru a deveni limpede, si se pune peste carnea din caserole. Se lasa la rece pana se incheaga. Se rastoarna in momentul servirii si se decoreaza cu patrunjel verde.
Se pot folosi felii de ou fiert si de gogosari pentru un aspect mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]