RAFAELLO

de nadina73 in Prajituri, 3 Mar 2010 | 15154 vizualizari

 

USOR,RAPID SI FOARTE REPEDE DE PREPARAT

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 vanilii sau esenta
  • putina esenta rom -optional
  • 4 linguri de smanatana
  • nuca de cocos pt ornat150g (depinde cat de mari se fac bilutele,cu cat se fac mai mici cu ata intra mai multa nuca de cocos)
  • alune sau nuci -pt a pune in bilute-optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RAFAELLO:

Se amesteca toate ingrediantele si se la sa la rece in frigider pt 1/2 ore

Dupa care se formeaza bilute in mana(eu pun un castronel cu apa langa mine si imi ud mainile din cand in cand,daca e nevoie)si se pun in mijloc cate o aluna sau miez de nuca (optional nu pun nici un tot timpu) dupa care se dau prin nuca de cocos.

Pitici mei ma ajuta tare mult cand fac rafaello,le place sa le dea prin nuca de cocos si char sa faca bilute....si sa le manance :)

Se pastreaza in frigider

TIPS-URI

1

DACA VA RAMAN SI NU SE MAI MANANCA PUNETI-LE INTR-O PUNGA SI BAGATILE IN CONGELATOR,in momentul cand doriti ceva dulce le scoteti si in 5 minute se pot manca,sau cand aveti musafiri,eu mereu fac asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELLO" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ionix 1

04.03.2010, 08:17

ce dragute ajutoare ai avut... m-am mirat de tips dar imi dau seama ca ti-au ramas pt ca ai facut foaaaaaaaaaaaaaarte multe hehe.... sunt tare bune bombonelele astea

mariac 1

31.03.2010, 18:43

foarte bine prezentat bravo nota 10

Bya Ralu 1

01.04.2012, 00:12

cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]