Raffaello

de sandytza in Dulciuri, 9 Iun 2009 | 7871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte condensat
  • 20 gr unt
  • 3 linguri lapte praf
  • 60 gr nuca de cocos
  • 10 gr napolitana cocos pentru tavalit bomboanele
  • aproximativ 25 alune dulci sau migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca laptele condensat cu laptele praf , dupa care se adauga untul .
Se adauga nuca de cocos si napolitana zdrobita.
Se fac forme rotunde care se umple cu alune si se tavalesc prin nuca de cocos.

Se lasa la rece pana se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

15.06.2009, 00:53

De ce ai postat reteta in Aperitive si nu in sectiunea Dulciuri?

sandytza 1

16.06.2009, 00:58

Scuze nu mi-am dat seama . Am sa modific acuma daca mai pot. Mersi

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:21

bune si reusite ce combinatie fatala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]