Raffaello

de sandytza in Dulciuri, 9 Iun 2009 | 7957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte condensat
  • 20 gr unt
  • 3 linguri lapte praf
  • 60 gr nuca de cocos
  • 10 gr napolitana cocos pentru tavalit bomboanele
  • aproximativ 25 alune dulci sau migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca laptele condensat cu laptele praf , dupa care se adauga untul .
Se adauga nuca de cocos si napolitana zdrobita.
Se fac forme rotunde care se umple cu alune si se tavalesc prin nuca de cocos.

Se lasa la rece pana se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

15.06.2009, 00:53

De ce ai postat reteta in Aperitive si nu in sectiunea Dulciuri?

sandytza 1

16.06.2009, 00:58

Scuze nu mi-am dat seama . Am sa modific acuma daca mai pot. Mersi

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:21

bune si reusite ce combinatie fatala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]