Raffaello aperitiv

de EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2011 | 17532 vizualizari

 

sunt cele mai bune aperitive si chiar seamana cu bomboanele raffaello

 

INGREDIENTE

  • 250 - 300 grame branza de vaci grasa
  • 1 - 2 catei de usturoi
  • 300 - 350 grame cascaval(ras)
  • 1 - 2 linguri de maioneza Hellmann's
  • sare
  • piper
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello aperitiv:

Se pun intru-un caston branza de vaci cu maioneza sarea,piperul si se amesteca bine pana obtinem o pasta omogena.

Se adauga usturoiul pisat sau dat pe razatoare pe partea mica.

Se amesteca din nou.

Apoi se adauga cascaval ras 100 grame si se amesteca din nou.

Apoi se ia o lingurita si se formeaza bilute care se dau prin restul de cascaval ras.

 

TIPS-URI

1

pe platoul se rade putin cascaval ca sa nu se lipeasca raffaellele

2

se pot pune pe frunze de salata verde (dau mai bine)

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

28.11.2011, 08:00

yammy

mena29 1

29.11.2011, 13:53

buna idee!

jolygina 1

29.11.2011, 14:09

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj