Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei

de Bunica in Vita, 29 Iul 2012 | 4286 vizualizari

 

Rasol alb de vita cu dovlecei ....nu aveam mancare pentru pranz, dar aveam in congelator 400 g.de rasol si am tot stat sa ma gandesc ce pot pregati mai repede si .......am gasit....la deruta sa vad ce iese. A iesit ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. rasol alb de manzat
  • 1 dovlecel
  • 200ml. lapte
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sosul de iaurt:
  • 1 pahar mic de iaurt
  • marar
  • usturoi
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei:

    Am feliat rasolul in 4 bucati. L-am pus rasolul in lapte pentru 30min.

Intre timp am taiat dovlecelul cuburi.

Am pregatit o marinada din:ulei de masline, sare , piper, rozmarin si 3 catei de usturoi zdrobiti.

Rasolul alb l-am scos din lapte si l-am pus in marinada pregatita. L-am lasat la odihnit 30 min.

Tigaia Dry Cooker am pus-o pe foc.Am luat feliile de rasol si le-am pus in tigaie.Dupa 10 min. le-am intors si am pus dovlecelul. Am pus capacul si am lasat pe foc inca 10 min.

Asezarea farfuriei: patul de dovlecel,rasolul si sosul de iaurt.

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

mirela0911 1

30.07.2012, 09:51

Delicioasa mancarea!

lia maria 1

30.07.2012, 10:42

delicioasa mancarica pregatita

Sim0na 1

30.07.2012, 11:48

De cand n-am mai papat carne de vita...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”