Rasol de porc cu sos de hrean

de Bucataria_Portocalie in Porc, 17 Ian 2010 | 23759 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • rasol de porc (3, 4 buc)
  • 3, 4 cartofi

Pentru sosul de hrean avem nevoie de:

  • hrean (2, 3 buc mai mari)
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml otet de vin alb
  • 100 ml vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu sos de hrean:

PREPARARE:

Fierbem rasolul de porc la foc mic 2,3 ore pana se desprinde carnea de pe os. Aproape de sfarsit adaugam si 3, 4 cartofi curatati.

Servim cu sos de hrean si mamaliguta.

Sosul il pregatim astfel:

Radem hreanul pe razatoarea mica.

Adaugam peste hreanul ras un pahar mic de apa clocotita si acoperim 10 min

Punem otetul si vinul rosu. Cantitatile de otet si vin le puteti adauga dupa preferinte

TIPS-URI

1

Daca mai ramane sos, se poate pastra intr-un borcan cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in vin rosu