Rasol picant de fasole verde

de ANCA in Mancaruri de post, 12 Aug 2010 | 8615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde fideluta
  • mujdei de usturoi
  • o legatura patrunjel verde
  • piper
  • un ardei iute
  • otet aromat (cu catina), dupa gust
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol picant de fasole verde:

Fasolea se curata si se fierbe cu putina sare, se scurge, se strpeste cu ulei de masline, se sareaza dupa gust. La salata asta eu folosesc mereu un otet aromat cu diverse ierburi, busuioc, cimbru, de data asta am avut cu catina, este un f bun digestiv. 

Se adauga patrunjel tocat, ardeiul iute maruntit fin, piper daca mai e nevoie, mujdeiul, si se amesteca toate cu atentie sa nu se sfarame fasolea.

Se serveste ca salata rece, sau ca garnitura la friptura, este delicioasa si racoritoare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol picant de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ANCA 1

13.08.2010, 10:01

multumeeesc Rivka, sunt bine mah, sunt doar ocupata, cu jobul, copilul, casa, caldura e cireasa de pe tort... nu prea mai am timp de nimic.. dar scot eu capul din cand in cand cu cate ceva bun

Corinuta 1

14.08.2010, 00:34

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 21:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]