Rasucita

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2016 | 3844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foietaj
  • 1 conservă ciuperci
  • 200 g brânză de burduf
  • ketchup picant
  • oregano, cimbru
  • 1 gălbenuş pentru uns
  • seminţe de floarea soarelui, susan, mac, etc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucita:

Îndindem prima foaie de foietaj, îi decupăm marginile pentru a avea o formă rotundă. Ne putem ajuta şi de un vas rotund sau capac mai mare. 

Punem foaie pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

Ungem foaia cu ketchup, presărăm oregano şi cimbru.Punem bucăţele de brânză, ciupercile feliate şi stoarse foarte bine de zeamă.

Aşezăm deasupra a doua foaie rotundă. În mijloc punem o forma rotundă mai mică.

Tăiem felii triunghiulare până în forma rotundă.

Răsucim fiecare triunghi bine, bine strâns.Ungem suprafaţa răsucitei cu un gălbenuş de ou, presărăm seminţe deasupra.

Punem tava în cuptorul preîncălzit pentru 20-25 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Micutza Luana 1

09.02.2016, 15:06

bunaa

mirela0911 1

09.02.2016, 20:59

Buna rasucita asta!

mihaelar63 1

16.02.2016, 14:41

Frumoasa ,rasucita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei