Rasucite cu lapte si portocale

de MIMI in Prajituri, 14 Dec 2009 | 5032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR PASTE RASUCITE
  • 500 ML LAPTE
  • 5-6 LINGURI DE ZAHAR
  • 3 PLIC ZAHAR VANILINAT
  • O LINGURITA DE COAJA RASA DE PORTOCALA
  • UN PRAF SARE
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucite cu lapte si portocale:

Se pune apa la fiert intr-o oala.Cand fierbe apa in clocot se pune praful de sare si pastele.Se lasa sa fiarba pana devine apa laptoasa,cand au fiert(am un mic secret sa incerc pastele daca sunt fierte)se scurge apa si se pune laptele,dupa care punem zaharul, coaja rasa,zaharul vanilinat si mai lasam sa fiarba pana da un clocot ,doua laptele.Rasucitele se pot manca si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucite cu lapte si portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

fluturas 1

16.12.2009, 15:06

apetisant dar m-a incurcat rau ca este pus la supe/ciorbe..eram curioasa ce zeama o mai fi si aia!

MIMI 1

16.12.2009, 15:43

Imi cer scuze daca mai gresesc si le incurc,sunt la inceput.Scuze.

Michelle 1

20.12.2009, 14:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri si crema de vanilie