Ratatouille

de susu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 9882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 500 gr rosii
  • boia
  • mirodenii
  • maghiran
  • cimbru
  • curry
  • ienupar
  • tamaric
  • sumac
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Legumele se taie felii subtiri dupa care dovleceii si vinetele se pun intre doua farfurii si se presara cu sare. La interval de cateva minute se scurg de zeama lasata. Asezam intr-un vas alternativ dovlecel, vanata, rosie, punem usturoi pisat, ulei de masline, condimente, acoperim cu folie sau capac si dam la cuptor pentru vreo 40 de minute dupa care descoperim si lasam sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor (de post)