Ratatouille

de susu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 10076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 500 gr rosii
  • boia
  • mirodenii
  • maghiran
  • cimbru
  • curry
  • ienupar
  • tamaric
  • sumac
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Legumele se taie felii subtiri dupa care dovleceii si vinetele se pun intre doua farfurii si se presara cu sare. La interval de cateva minute se scurg de zeama lasata. Asezam intr-un vas alternativ dovlecel, vanata, rosie, punem usturoi pisat, ulei de masline, condimente, acoperim cu folie sau capac si dam la cuptor pentru vreo 40 de minute dupa care descoperim si lasam sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]