RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA

de Retete_Haplea in Tortellini, 13 Mai 2015 | 4833 vizualizari

 

Sunt bune oricând la masă
Pastele făcute-n casă.

 

INGREDIENTE

  • Paste:
  • 2 oua,
  • 300 gr faina,
  • un praf de sare;
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata,
  • 1 ceapa mica tocata marunt,
  • sare, piper;
  • Sos:
  • 150 ml smantana dulce,
  • 100 gr gorgonzola.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA:

- Amestecam ouale cu faina impreuna cu un praf de sare si framantam pana obtinem aluatul. Invelim aluatul intr-o folie si il lasam sa se odihneasca 30 minute
- Pentru umplutura, calim ceapa, adaugam carnea tocata si lasam pe foc pana cand este facuta carnea. Condimentam cu sare si piper.
- Am intins foi cu ajutorul masinii de facut paste
- Decupam dreptunghiuri sau patratele, iar in mijloc punem umplutura de carne. Le inchidem cu ajutorul unei furculite
- Punem apa la fiert cu un praf de sare cand aceasta incepe sa fiarba adaugam ravioli si lasam sa fiarba circa 10 minute. Le scurgem bine de apa.
- Pentru sos, topim gorgonzola in smantana.
- pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola