Ravioli cu caşcaval la cuptor

de ionix in Paste, 19 Dec 2010 | 12579 vizualizari

 

eşti obosită şi n-ai chef de nimic??? atunci pastele astea ar putea fi o soluţie de moment... până găteşti ceva mai sănătos şi mai zdravăn...

 

INGREDIENTE

  • o pungă de raviloi cu brânză
  • o lingură cu unt
  • circa 150 g caşcaval pentru toast
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu caşcaval la cuptor:

Ravioli se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

După ce au fiert pastele, ungem tava cu unt. Punem un strat de pastele fierte, jumătate din ele, iar peste radem caşcaval dat pe ochiurile mari de la răzătoare.

Punem restul de paste şi radem iar caşcaval.

Se dă la cuptor, la foc mediu, până când se topeşte caşcavalul. Eu le-am ţinut vreo 10 minute.

Se servesc calde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu caşcaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]