Ravioli cu spanac si ochiuri

de Bucataras in Cook and smile, 25 Ian 2021 | 3315 vizualizari

 

Mancarea de spanac cu oua ochiuri e foarte apreciata la noi acasa. E o mancare usoara si simplu de preparat. Dar te-ai gandit vreodata sa o combini si cu altceva in afara de oua?
Ia adauga si niste ravioli cu spanac si ricotta, cativa fulgi de parmezan, un praf de chili si deja ai un alt preparat, mai savuros si mai fin. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g baby spanac
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 8-10 rosii cherry divers colorate
  • Sare, piper, chili
  • 4 oua
  • 100 g paste ravioli proaspete cu spanac si ricotta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si ochiuri:

Pune pastele proaspete la fiert in apa clocotita cu sare. Scurge-le, pune putin unt peste ele si amesteca-le pentru a nu se lipi unele de altele.

Pregateste mancarea de spanac:

Pune ceapa si usturoiul tocate marunt intr-o tigaie in ulei incins, amesteca si lasa-le cat sa devina sticloase, apoi adauga frunzele de spanac bine spalate. Folosind frunze proaspete de baby spanac, mancarea e gata intr-un timp foarte scurt, in doar cateva minute.

Adauga rosii cherry taiate in jumatate si condimenteaza simplu cu sare si piper.

Formeaza 4 cuiburi in mancarea de spanac si adauga cate un ou in fiecare.

Aranjeaza ravioli cu spanac si ricotta in spatiile ramase, presara sare, piper si un varf de cutit de chili pe deasupra, fulgi de parmesan si acopera cu un capac pana cand ouale se gatesc cat albusurile sa fie inchegate, iar galbenusurile sa ramana moi.

Aranjeaza pe un platou ravioli cu spanac si ochiuri si savureaza mancarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]