Ravioli cu spanac si ochiuri

de Bucataras in Cook and smile, 25 Ian 2021 | 2762 vizualizari

 

Mancarea de spanac cu oua ochiuri e foarte apreciata la noi acasa. E o mancare usoara si simplu de preparat. Dar te-ai gandit vreodata sa o combini si cu altceva in afara de oua?
Ia adauga si niste ravioli cu spanac si ricotta, cativa fulgi de parmezan, un praf de chili si deja ai un alt preparat, mai savuros si mai fin. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g baby spanac
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 8-10 rosii cherry divers colorate
  • Sare, piper, chili
  • 4 oua
  • 100 g paste ravioli proaspete cu spanac si ricotta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si ochiuri:

Pune pastele proaspete la fiert in apa clocotita cu sare. Scurge-le, pune putin unt peste ele si amesteca-le pentru a nu se lipi unele de altele.

Pregateste mancarea de spanac:

Pune ceapa si usturoiul tocate marunt intr-o tigaie in ulei incins, amesteca si lasa-le cat sa devina sticloase, apoi adauga frunzele de spanac bine spalate. Folosind frunze proaspete de baby spanac, mancarea e gata intr-un timp foarte scurt, in doar cateva minute.

Adauga rosii cherry taiate in jumatate si condimenteaza simplu cu sare si piper.

Formeaza 4 cuiburi in mancarea de spanac si adauga cate un ou in fiecare.

Aranjeaza ravioli cu spanac si ricotta in spatiile ramase, presara sare, piper si un varf de cutit de chili pe deasupra, fulgi de parmesan si acopera cu un capac pana cand ouale se gatesc cat albusurile sa fie inchegate, iar galbenusurile sa ramana moi.

Aranjeaza pe un platou ravioli cu spanac si ochiuri si savureaza mancarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu chorizo si mazare verde