Ravioli cu sunca

de lira in Paste, 11 Iul 2010 | 11120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g Ravioli cu branza
  • 2 lingri ulei de masline
  • 120 g sunca/kaizer
  • 3 linguri sos rosii sau 2 rosii cubulete
  • 100 g smantana
  • 70g cascaval
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sunca:

Sunca se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Dupa ce s-a rumenit se adauga sosul de rosii, apoi smantana. Se condimenteaza si se lasa pana fierbe putin, daca vi se pare ca sosul este cam gros, puteti adauga putin lapte (eu am pus).

Intr-o oala se pune apa la fiert, dupa care adaugam pastele. Ravioli se servesc cu sosul de sunca deasupra peste care presaram cascaval ras si garnisim cu 2-3 frunze de salvie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu cartofi