Rebra - prajitura bulgareasca

de mihasara in Dulciuri, 12 Ian 2016 | 5812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g nuci macinate
  • 500 g zahăr
  • 4 albusuri
  • 1 lingură oţet
  • zeama de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rebra - prajitura bulgareasca:

  1. Frecam albusul cu otetul si zaharul pana se transforma in bezea.
  2. Amestecam jumatate de bezea cu nuca macinata si putina zeama de lamaie.
  3. Se formeaza un aluat taricel care trebuie intins in sucitorul intre 2 foi de hartie de copt.
  4. Deasupra foii de nuca intindem cealalta jumatate de bezea.
  5. Taiem prajitura in forma dreptunghiulara si le asezam in tava.
  6. Le dam la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rebra - prajitura bulgareasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]