O reteta rapida si gustoasa
Pentru Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor, sunt necesare cateva ingrediente: aripi, condimente, ulei, cartofi, unt, ketchup, boia.
Iata cum se prepara Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor
Am parlit aripioarele, le -am spalat si le-am portionat.
Le-am uns cu uleiul, cu condimntul pentru pui si cu usturoiul granulat.
Le-am lasat 30minute sa se marineze. Acum am pus si cartofii la fiert.
Dupa acest timp, am pus aripioarele la cuptor pentru 40 -45 minute, pana s-au rumenit si au fost bine facute.
Am pregatit sosul, topind untul cu restul ingredientelor si lasat sa dea doua trei clocote.
Am turnat sosul peste aripioarele asezate intr-o caserola, le-am batut usor si le-am lasat sa isi ia gustul, pana am facut si cartofii la cuptor.
Fierti si fierbinti fiind, i-am pus intr-o tava pe hartie de copt, i-am uns cu putin ulei si i-am uns bine cu condimentul. I-am strivit apoi cu ustensila pentru piure, am pus putin unt deasupra si restul de condiment care a mai ramas, apoi i-am dat la cuptor la foc iute pentru 10 minute.
Vezi si reteta de Aripioare super crispy.