Reteta de preparare a papanasilor

de Miha in Dulciuri, 14 Ian 2014 | 8876 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor ca in Moldova :))

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci bine scursa
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura zahar aromat cu lamaie
  • 75 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1/4 lingurita praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Punem branza intr-un castron, adaugam restul ingredientelor si amestecam bine cu o furculita, pana se omogenizeaza compozitia. Trebuie sa obtinem o compozitie legata, ce se dezlipeste de castron. Daca mai este necesar se mai adauga putina faina.

Pe masa bine infainata se formeaza papanasii. Se ia cu lingura din compozitie, se tavaleste prin faina formandu-se o bila, pe care mai apoi o aplatizam usor.

Se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins. Nu i-am prajit in baie de ulei, ci am pus atat cat sa fie o pelicula subtire pe fundul tigaii.

Se scot pe hartie absorbanta si se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata