Reteta de preparare a papanasilor

de epurasha2bb in Prajituri, 6 Mai 2010 | 3988 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor pt.pofticiosi!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2 kg branza moale de vaca,
  • 400 g faina alba,
  • 2 -3 linguri de zahar
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 2 pliculete zahar vanilinat,
  • 2 oua,
  • 1 esenta vanilie
  • .Pentru ornament:
  • o cutie smantana,
  • zahar,
  • bucatele de ciocolata,
  • alune de padure,
  • dulceata de cirese sau visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

 Se bat albusurile spuma,

se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul.

Branza se rade si se presara usor si ea.

Se pune si fiola de esenta de vanilie.

Se face o coca moale ca de gogosi.

Se formeaza inele groase si gogoloaie mici.

Se prajesc in ulei incins.

Se orneaza cu smantana batuta cu zahar vanilat si peste ea se picura dulceata sau ciocolata topita si alune

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.05.2010, 19:45

iami iami

nadina73 1

07.05.2010, 01:11

mariana in ulei eu nu am mancat pana acum dar am sa incerccu siguranta sant grozavi

epurasha2bb 1

07.05.2010, 08:18

multumesc fetelor!
nadina facem schimb, imi dai unul de la tine iti da unu de la mine si ne facem pofta.asta sunt cam ca nist gogosi cu branza la gust darceva mai fin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca