Reteta de preparare a papanasilor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 4770 vizualizari

COMENTARII (5)

lia maria 1

13.05.2010, 10:14

Prima tare-mi plac papanasii si ai tai arata vin cu 5 furculitesa ma satur de ei

sandytza 1

13.05.2010, 11:15

Sincer niciodata nu am mancat papanasi . Am vazut dar nu mancat. Trebuie sa probez si eu.

epurasha2bb 1

13.05.2010, 17:06

eu i-am cunoscut ca fiind desert dar vad ca se pot prepara si altfel!

Bunica 1

13.05.2010, 20:08

Aer de tinerete , ne prezinta papanasi la gustari

mena29 1

15.05.2010, 22:41

interesanta idee,bravo tie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor