Reteta de preparare a papanasilor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 5034 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

 Reteta de preparare a papanasilor

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 40 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 1-2 lingurite sare
  • Pentru papanasi verzi
  • 1 lingura pesto verde
  • Pentru papanasi galbeni
  • 1 lingura praf de curry
  • Pentru umplutura
  • rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se pun doua oale cu apa la fiert.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, faina si sarea.Se adauga laptele si se amesteca bine.
Compozitia obtinuta se imparte in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza 1 lingura pesto verde iar in cealalta jumatate praful de curry.Se formeaza din cele doua compozitii bilute in interiorul carora se introduce cate o rosie cherry.
Dupa ce apa a dat in clocot, se adauga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

epurasha2bb 1

13.05.2010, 17:06

eu i-am cunoscut ca fiind desert dar vad ca se pot prepara si altfel!

Bunica 1

13.05.2010, 20:08

Aer de tinerete , ne prezinta papanasi la gustari

mena29 1

15.05.2010, 22:41

interesanta idee,bravo tie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv - Oua umplute cu avocado