Reteta de preparare a papanasilor copti

de AlinaL in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 10082 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 kg branza de vaca
  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • 3 plicuri de zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 200 g rahat
  • faina cat cuprinde (pt. un aluat mai moale)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor copti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat si rahatul, iar praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie.Se amesteca toate ingredientele si se pune faina cat sa devina compozitia un aluat mai moale.

Se formeaza bastonase lungi de 2-25 cm si groase cat 2 degete si se impart in 5-6 parti egale din care se "confectioneaza papanasii gauriti la mijloc. Se lucreaza cu faina din abundenta pe maini.

Se pun papanasii la copt in mult ulei si incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu branza dulce, crema delicioasa si sirop de fructe de padure