Reteta de preparare a papanasilor copti

de AlinaL in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 10545 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 kg branza de vaca
  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • 3 plicuri de zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 200 g rahat
  • faina cat cuprinde (pt. un aluat mai moale)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor copti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat si rahatul, iar praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie.Se amesteca toate ingredientele si se pune faina cat sa devina compozitia un aluat mai moale.

Se formeaza bastonase lungi de 2-25 cm si groase cat 2 degete si se impart in 5-6 parti egale din care se "confectioneaza papanasii gauriti la mijloc. Se lucreaza cu faina din abundenta pe maini.

Se pun papanasii la copt in mult ulei si incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]