Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 5591 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
azi m-am trezit cu gandul la papanasii lui miha, aceia oribili:)))asa ca am facut si eu niste oribilitati din aia

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g gris
  • esenta de vanilie
  • o ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci o mixam cu zaharul, smantana, ouale, esenta de vanilie si grisul.

Punem un vas cu apa si putina sare la fiert.

Luam cu lingura din compozitia de branza si punem in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute.

Se scot  cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna  ciocolata topita la baine marine.

Am vrut sa fac si eu sosul, dar mi-am dat seama ca nu am unt, asa ca am topit repede ciocolata, am papat pana mi-a venit rau:D:))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de mere, cu frisca