Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

de Irina in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 11368 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g branza de vaci
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • 200 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata:

Reteta de preparare a papanasilor

Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste.

Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt. 

Se infaineaza mana, se formeaza cercuri din aluat si cate o biluta si se pun la prajit in ulei incins. 

Se scot papanasii pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care se aseaza pe un platou si se toarna deasupra smantana si dulceata preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu fructe la pahar