Reteta de preparare a papanasilor fierti

de lili in Dulciuri, 4 Ian 2011 | 5454 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 3 linguri gris
  • putina sare
  • 25 gr. unt sau margarina, pesmet, zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Zdrobim bine branza si o amestecam cu grisul. faina si ouale.Amestecam bine pana obtinem o pasta cremoasa.Adaugam si putina sare. Facem gogosele din aluat, le dam prin faina si le fierbem cca. 6-7 minute. Dupa ce au fiert ii scoatem cu o spumiera si ii punem pe un platou. Separat intr-o tigaie prajim pesmetul cu putin unt ( margarina) si zahar. Papanasii ii tavalim prin pesmet. Se pot servi si cu smantana dulce.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kamy 1

05.01.2011, 20:05

mama facea...super buni da nu-i dadea prin faina mie pietre-mi iasa 5f

lili 1

05.01.2011, 20:15

inca a u m-ai ramas cativa, dar ii impart la toate

elena1988 1

19.01.2011, 10:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine