Reteta de preparare a papanasilor fierti

de angyb in Prajituri, 4 Feb 2013 | 8552 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor

    500 g branza de vaci
  • 120 g gris
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • pesmet +zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu grisul oul si zahar. Din compozitia obtinuta se formeaza bilute mici, dupa care se fierb in apa clocotita cu sare. Papanasii sunt gata cand se ridica la suprafata.

Separat topim untul adaugam pesmetul si o lingura de zahar si se lasa pe foc cateva minute avand grija sa nu se arda. Se adauga papanasii si se rostogolesc bine prin pesmet.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci