Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Angelina_Elena in Mancare copii, 20 Iul 2013 | 10502 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza proaspata Delaco (0,2% grasime)
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri gris
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt + 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branzica cu grisul, zaharul, oul si faina.

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.

Untul se topeste intr-o tigaie, apoi adaugam pesmetul, zaharul si lasam la foc mic cca. 5 minute (Atentie!!!sa nu se arda).

Cu mainile date cu faina ne apucam sa  formam bilute din compozitia de branza.

Cand apa incepe sa fiarba punem papanasii.

Acestia sunt fiertii cand se ridica la suprafata.

Se scot cu o paleta si se rostogolesc prin pesmet.

Se pot servi cu smatana si dulceata sau sos de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta