Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

de Julie in Prajituri, 19 Noi 2011 | 22618 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 200 g branza de vaci,
  • 2 oua,
  • 50 g zahar,
  • 1 lingura gris,
  • un praf de sare,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • esenta de lamaie,
  • 100 g faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu galbenusurile. Se adauga faina, grisul, sarea, zaharul vanilat si esenta. La final se incorporeaza albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Se modeleaza papanasi in forma de covrigi rotunzi, care se prajesc apoi in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.
Se ofera cu smantana si dulceata de visine.

”Sai ca-l inghit!” :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]