Reteta de preparare a papanasilor taranesti

de iry-gabriela in Dulciuri, 29 Ian 2012 | 5220 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor ....este destul de usor de preparat si cu adevarat taranesti....

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250g branza de vaci,
  • 4 linguri zahar,
  • 3 oua,
  • 1/2 praf de copt cu sofran,
  • esenta de rom si faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor taranesti:

Reteta de preparare a papanasilor

se amesteca zaharul cu branza de vaci ,peste care se adauga ouale batute. .

adaugam  esenta si praful de copt ,iar la final se adauga faina cat sa iasa un aluat usor de modelat.    

din aluat formam bile pe care le turtim si le dam prin faina si le prajim in ulei incins.   

se servesc calde cu dulceata.   

pofta buna la papanasi taranesti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci