Reteta de tarta aperitiv

de Caty in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2024 | 2036 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe grup bucataras.ro si mi-a placut ce a iesit, chiar daca am renuntat la sare(am avut un cas de oaie sarat) si ciuperci.
Daca vrei sa pregatesti aceasta Reteta de tarta aperitiv, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, muschi, cas, branza vaci, smantana, faina, ardei gras si masline.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de tarta aperitiv:
  • 4 oua
  • 200 g muschiulet de porc
  • 70 g cas de oaie de la sare
  • 130 g branza vaci
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri cu faina(60g)
  • 1 ardei gras rosu taiat cubulete
  • Cateva masline feliate
  • Piper mozaic proaspat macinat dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de tarta aperitiv:

Iata cum se prepara Reteta de tarta aperitiv

Am ras casul de oaie sarat si am taiat muschiuletul si ardeiul cubulete.

Am batut ouale, am adaugat casul, branza de vaci, faina, smantana si am amestecat bine. Apoi am adaugat muschiuletul si ardeiul.

Am turnat compozitia in forma tapetata cu hartie de copt unsa putin cu ulei si am dat la cuptor la foc mediu, 35 minute.

Nu a iesit foarte inalta, deoarece am folosit un vas cam mare pentru o singura reteta, dar nu ne-a deranjat lucrul acesta. Merge foarte bine impreuna cu salata preferata.
Pofta buna!

Vezi si reteta de Tarta cu branza si carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu branza si cascaval