Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise

de ralu_river in Prajituri, 13 Noi 2012 | 21559 vizualizari

 

Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise
Aceste briose pufoase si aromate combina prospetimea iaurtului cu dulceata gemului de caise, oferind o explozie de arome in fiecare muscatura. Simplu de preparat, cu ingrediente accesibile, reteta noastra iti garanteaza succesul la fiecare incercare.
Pentru aceasta reteta vei avea nevoie de: faina, iaurt, oua, ulei, zahar, dulceata de caise

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise:

  • 300 gr faina
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 130 gr zahar
  • 10 gr praf de copt
  • un varf cutit sare
  • esenta vanilie
  • dulceata de caise
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise:

Cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise:

Ouale, zaharul, iaurtul si ulei se pun intr-un bol si se mixeaza, dupa care se adauga faina amestecata cu sare si praf de copt. Se adauga si esenta de vanilie. Se pregateste o tava pentru briose si se umple fiecare forma 3/4, dupa care se adauga o lingurita de gem in fiecare briosa si se amesteca cu o scobitoare. 

Se coc 20-25 de minute la foc potrivit. Se lasa apoi la racit pe un gratar si se presara cu zahar pudra.

O reteta pentru briose super rapide si extrem de pufoase este Briose cu ciocolata, dar si reteta Briose cu visine ne-a placut foarte mult.

Va recomandam si reteta Briose cu ciocolata si afine

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta rapida si gustoasa de Briose cu iaurt si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose negrese -de post