Ricotta pe pat de pesmet

de alilianaa in Prajituri, 2 Feb 2013 | 3573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ricotta- 2 cutii
  • un ou
  • 250 g pesmet
  • 200 g unt fara sare
  • 30 lapte
  • coaja rasa de portocala
  • 150 g zahar
  • zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ricotta pe pat de pesmet:

Din pesmet, unt,  o lingura de zahar, razatura de portocala si lapte am facut un blat sfaramicios pe care l-am pus pe fundul unei cratite si l-am presat cu mana. L-am dat la cuptor la foc potrivit cca 7 min. cat sa formeze o crusta. 

Peste aceasta se pune branza pregatita astfel: cele doua cutii cu ricotta, un ou, 2 linguri rase de gris, zahar, razatura de portocala, zahar vanilat. Se amesteca bine si se pune peste crusta de pesmet. Se pune la cuptor pentru cca 10 minute. 

Se serveste cu sirop de visine. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ricotta pe pat de pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]