Risotto cu legume

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 24 Mai 2016 | 7468 vizualizari

 

O mancare tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez + 1,2 l apa pentru fierberea acestuia + o lingurita de sare;
  • o ceapa;
  • o tija de apio;
  • 80 ml ulei;
  • o conserva de 400 g de mazare cu morcov;
  • o conserva de 340 g de porumb dulce;
  • o cescuta cu apa (150 ml);
  • putin maghiran uscat;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Tija de apio se spala si se toaca.

Ceapa si tija de apio se calesc in ulei cu putina sare, dupa care se adauga mazarea, morcovul si porumbul dulce (clatite cu apa), o cescuta cu apa si putina sare si se fierb putin. Se pune orezul si putin maghiran uscat si se mai tine mancarea la foc doar cateva minute, cat sa se intrepatrunda aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]