Rissoto cu ficatei de pui

de mimmi in Ficat, 5 Noi 2011 | 4366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez (eu am pus integral),
  • 500g ficat de pui,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • nucsoara,
  • 2-3 foi dafin,
  • 150ml vin alb sec,
  • un cubulet de unt,
  • 2-3 linguri ulei masline,  
  • 3linguri parmezan ras,
  • piper macinat,
  •  supa de pui sau legume  ,
  • patrunjel proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rissoto cu ficatei de pui:

Se curata ficateii de pielite si se taie bucati potrivite,ceapa, morcovul se toaca marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca,se adauga ficateii,se soteaza. Se adauga si ceapa,morcovul,se soteaza. Adaugam vinul,foile de dafin,nucsoara si se inabuse totul pana ficateii sant numai buni. Separat intr-un alt vas se topeste untul,se adauga orezul,pana se sticleste. Supa dinainte pregatita ,eu am folosit supa facuta din cuburi ,se mentine calda pe argaz. Se adauga treptat la orez,amestecand,pana este in total absorbita de orez,atat cat e necesar.      

Se incorporeaza ficatul cu legumele,adaugam parmezan si amestecam. Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste calda. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rissoto cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]