Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane

de Bucataras Medi in Porc, 2 Oct 2015 | 6971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 500g carne de porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • Maiavem nevoie
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • 2 oua mici
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane:

Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam, folosind un cutit, miezul dovleceilor. Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt. Incorporam oul, adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine. Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea in parte. Apasam usor cu palma pentru aplatizare. Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina. Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina si dam apoi prin ou batut. Incingem bine ulei intr-o cratita si prajim rondelele de dovlecei. Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant. Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet si muschiulet de porc umplut