Rosii cu branza la cuptor

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • branza “Miez de lapte” cu sare
  • rosii cherry
  • ulei de masline aromat cu busuioc
  • oregano
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu branza la cuptor:

Feliem branza, la fel si rosiile cherry.

Se pot folosi si rosii normale, la fel cum putem schimba si felul de branza. Totul e permis. )

Intr-un vas termorezistent punem un strat de felii de branza, saram si piperam dupa gust, apoi stropim cu putin ulei de masline. Acoperim cu un strat de felii de rosii, saram si pipera,, presaram cu oregano. Continuam pana terminam feliile de branza si cele de rosii.

Dam vasul la cuptor, la foc mediu spre mare, pentru vreo 15 minute, pana se aureste usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu dovlecei si ciuperci