Rosii umplute cu branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2015 | 4742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 rosii medii
  • 150 gr branza dulce
  • 100 gr branza sarata
  • 150 gr sunculita taraneasca
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval afumat
  • sare
  • piper macinat
  • busuioc uscat
  • unt pentru vas
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branza:

Spalati rosiile, taiati-le un capacel mic, apoi cu o lingurita scoateti cu grija tot mijlocul. Lasati rosiile cu gura in jos sa se scurga pana faceti compozitia.

Amestecati branza dulce cu branza sarata rasa, sunculita taraneasca taiata cubulete, sare, piper, busuioc, oua si omogenizati

Umpleti rosiile, puneti-le intr-un vas uns cu unt, radeti deasupra cascaval afumat si dati la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv