Rosii umplute cu crema de branzeturi

de Adi in Mancare copii, 18 Iul 2019 | 3454 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun vara decat rosiile cu branza?
Iar decorate haios, le mananca orice mofturos.
Meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mai mari
  • 150 gr branza proaspata de vaci
  • 150 gr branza telemea, sarata
  • 150 gr crema de branza cu verdeata
  • cateva frunze de busuioc
  • Pentru decor:
  • masline verzi, umplute cu ardei
  • masline negre
  • castravete
  • ridichi rosii
  • ardei capia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branzeturi:

Se spala bine toate legumele si se scurg.

Se taie un capac de la rosii, cel de la cotor si li se scobeste interiorul cu o lingurita. Nu se scobeste decat partea cu seminte, lasand pulpa in interior. 

Se intorc rosiile cu partea scobita in jos, pe un platou sa se mai scurga din zeama.

Pentru umplutura, se amesteca cele trei tipuri de branza cu 2-3 frunze de busuioc, tocate marunt, pana se omogenizeaza.

Cu aceasta crema de branzeturi se umplu rosiile.

Apoi lasam imaginatia sa-si spuna cuvantul pentru decorare.

Eu le-am decorat impreuna cu baietii si tare amuzant ni s-a parut.

Ne-am inspirat, ce-i drept si de pe internet.

 Din rondele de masline am creat niste albinute si le-am atasat aripi din felii de castravete si de ridiche.

Din ridichi am creat niste soricei, dar si o omida din rondele de ridichi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]