Rosii umplute de post

de Doralinda in Mancaruri de post, 17 Dec 2012 | 10680 vizualizari

 

Intr-o zi mirosea atat de frumos la cumnata mea in bucatarie a rosii umplute asa ca am rugat-o sa imi dea reteta. Eu am mai modificat-o putin!

 

INGREDIENTE

  • 10 rosii
  • 1 vanata
  • 3-4 ardei grasi rosii
  • 4 cepe
  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • putin zahar
  • 1 pahar si de ulei
  • 2 pahare orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute de post:

Intai am curatat si golit rosiile dar am pastrat pulpa deoparte. Toate legumele le-am tocat la mixer impreuna cu pulpa de la rosii(in afara de cartofi). Am amestecat ingredientele cu sarea, piperul. am calit compozitia putin In 3 sferturi din ulei, adaugand tot atata si pulpa de rosii. Am umplut rosiile, le-am pus intr-o tava si am taiat in patru cartofii punandu-i printre rosii. Am pus restul de pulpa de rosii si uleiul ramas, am presarat putin sare, si am pus foarte putina apa(ptr ca lasa apa rosiile). Am dat la cuptor traditional 1 ora la 200C, tava fiind acoperita cu o foaie de aluminiu. Cand s-a sfarsit timpul, am mai lasat inca 15 min descoperit ptr a prinde o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu pasat