Rosinenschnecke de la Corina

de MOKUSKA in Prajituri, 28 Aug 2015 | 4253 vizualizari

 

Se prepara repede si costa foarte putin. Este o reteta delicioasa, multumesc Corinuta!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc foietaj
  • 100 g stafide
  • 2 pungi de pudinca de vanilie
  • 5 lg zahar
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • lapte pentru budinca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosinenschnecke de la Corina:

Fierbem budinca cu mai putin lapte decat scrie pe punga (eu in loc de 1 l cat scria am pus doar 700 ml lapte) si cu zaharul. Acoperim cu o folie de plastic si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit amestecam cu stafidele, coaja de lamaie si vanilia si impartim pe cele 2 foi, lasand marginile goale. Incepem sa rulam  din partile opuse simultan pana se intalnesc la mijloc.

Cu un cutit ascutin taiem felii de 1 deget aprox.  Le asezam cu grija in tava tapetata si lasam sa se rumeneasca la cuptorul fierbinte 20 minute. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosinenschnecke de la Corina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris