Rosti cu dovlecei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 5494 vizualizari

 

Se pot servi langa o salata sau ca garnitura alaturi de friptura.

 

INGREDIENTE

  • 200 g cartofi
  • 2 dovlecei mici
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingurita maghiran
  • 4 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • sare,piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu dovlecei:

Se spala cartofii si se fierb in coaja cca 15 minute, apoi se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci se curata si se dau pe razatoarea mare impreuna cu dovleceii curatati si ei in prealabil.

Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu maghiranul (daca aveti proaspat) si 2-3 linguri de faina cat sa se lege compozitia.

Se pune uleiul la incins, se formeaza 4 lipii si se coc la foc mediu aprox. 10 minute pe fiecare parte. Dupa ce i-am intors se presara pe fiecare cascaval razuit, se acopera cu un capac cateva minute pana se topeste cascavalul, apoi se ia capacul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]