Rubarba in sirop de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 18 Iul 2015 | 4537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sirop de capsuni
  • 1 kg rubarba
  • 200 g zahar
  • 1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rubarba in sirop de capsuni:

Intr-o cratita adaugam siropul de capsuni,zaharul si lamia taiat felii.

Punem pe foc pana se dizolva zaharul.

Intre timp spalam si  curatam rubarba,o taiem bucati de cca 2-3 cm,

Asezam in borcane(sa fie pline,vor scadea la fiert)adaugam siropul de capsuni caldut,inchidem borcanele.

Asezam borcanele intr-o cratita si adaugam apa cat sa acopere,punem la foc sa fiarba cca 25 min la foc moderat.

Le scoatem din apa fierbinte si le  invelim intr-o patura pana a 2 zi,dupa care le vom depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rubarba in sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]