Rulada aperitiv

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 12544 vizualizari

 

pentru rulada m-am inspirat de la Ancuta

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 2 frunzulite de leurda
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 100 g unt
  • 1 ardei rosu
  • 100 g branza de vaci proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Blat-topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu ,lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare dupa gust si omogenizam.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, deasupra la compozitie am adaugat cateva frunze de leurda taiata si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata rasturnam blatul pe alta hartie de copt si rulam.

Umplutura-amestecam branza cu crema de branza, untul si amestecam bine. La final adaugam ardeiul rosu tocat si sare dupa gust. Dam la frigider pana este gata rulada.

Dupa ce s-a racit putin rulada o ungem cu crema de branza si rulam inapoi, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore (eu am lasat-o noapte), dupa care taiem felii cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]