Rulada cu branza

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 14297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 g smantana
  • sunca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.

Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.

Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.

O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]